Bij Boodschappencentrum ‘de Lely’ kun je terecht voor al jouw dagelijkse boodschappen, van verse producten, beauty- en verzorgingsartikelen, mode- en woonartikelen tot de leukste speelgoed cadeaus. Ook voor een lekker hapje en een drankje ben je van harte welkom in Boodschappencentrum de Lely. Met onder andere drie supermarkten, speelgoedwinkel, textieldiscounter, bloemenwinkel en drogisterij biedt de Lely jou een groot aanbod aan winkels én producten.

 

De volgende winkels zijn gevestigd in het winkelcentrum: Jumbo, Cafetaria Patrix de Lely, Lidl, DrinQs, Kruidvat, ToyChamp, Hoogeveen Bloemen en Planten, Meltem Plaza, KIK Textilien, Vissinga bedrijfswagens, ESSO Express Arnhem, Vissinga Autoservice en Jysk. In verband met de COVID-19 maatregelen van het kabinet zijn een aantal winkels momenteel gesloten.

 

Het boodschappencentrum beschikt over ruim opgezette parkeerplaatsen mét tankstation en autowasstraat, waar je gratis kunt parkeren.

 

Op dit moment zijn wij druk bezig met de verbouwing van het boodschappencentrum. Desondanks kun je met een gerust hart, veilig én Corona-proof jouw boodschappen in huis halen tijdens onze verbouwing. Na de zomer van 2021 kun je in het boodschappencentrum terecht bij dezelfde winkels, maar dan in een ander jasje!